
Nr dossier |

Onderwerp |
Dossier 2022/13 |
Microbiologische veiligheid bij afwijking van de bewaartemperatuur voor versneden tomaten en uien |
Dossier 2022/12 |
Mogelijke natuurlijke bronnen van salicylzuurresiduen in dierlijke matrices (melk – vlees) |
Dossier 2022/11 |
Data-analyse private assurance schemes (PAS) |
Dossier 2022/10 |
Koninklijk besluit van de Federale overheidsdienst volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu (FOD Volksgezondheid) betreffende de voorschriften voor inrichtingen waar paardachtigen worden gehouden en de traceerbaarheid van paardachtigen |
Dossier 2022/09 |
KB tot vastleggen van de frequenties van inspecties waarvoor de aanwezigheid van een agent van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen in inrichtingen van de vlees- en vissector in het raam van het controleprogramma van het Agentschap vereist is |
Dossier 2022/08 |
Actualisatie van advies 07-2013 – aanwezigheid van endogene oorsprong van anabole en/of verboden stoffen bij voedselproducerende dieren van voedingsmiddelen. |
Dossier 2022/07 |
Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de bestrijding van de enzoötische runderleucose. |
Dossier 2022/06 ((eigen initiatief) |
Symposium van het SciCom : Fraud in the food chain and consequences for food safety. |
Dossier 2022/05 |
Evaluatie van de module GM4 “Beheersing van omgevingspathogenen in voedingsindustrie”. |
Dossier 2022/04 |
Evaluatie van een nieuwe analytische classificatiemethode voor afgeleide producten van vlees (vleesbereidingen – vleesproducten). |
Dossier 2022/03 |
Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de bestrijding van rundertuberculose. |
Dossier 2022/02 |
Generieke autocontrolegids G-044: Verpakken en vacuüm bereiden. |
Dossier 2022/01 |
Koninklijk besluit van 15 december 2021 houdende de voorwaarden betreffende de quarantaine en de isolatie van landdieren, deel 2. |