WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR
NL
EN
Werking
Adviezen en
adviesaanvragen
Publicaties en
persberichten
Symposia
Links
Contact
NIEUWS
Advies 09-2023: Evaluatie van een aanvraag tot afwijking voor het frituren van vleesproducten in olie met een temperatuur hoger dan 180°C.
Advies 08-2023: Actualisering van het advies 07-2013 - Aanwezigheid van anabole en/of verboden stoffen van endogene oorsprong bij voedselproducerende dieren.
Advies 07-2023: Koninklijk besluit van 15 december 2021 houdende de voorwaarden betreffende de quarantaine en de isolatie van landdieren – deel 2: wijziging gericht op de toevoeging van meerdere ziekten in bijlage 1.
SYMPOSIUM
08/12/2023
Voedselveiligheid en voedselzekerheid van plantaardige producten
Brussel, Zaal Pacheco en online
Meer info en inschrijving
BAROMETERS VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Meer info
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.
Copyright © FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.