WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR
NL
EN
Werking
Adviezen en
adviesaanvragen
Publicaties en
persberichten
Symposia
Links
Contact
NIEUWS
Advies 17-2022: Voordelen en nadelen van het eten van vis en zeevruchten. Deel 1: Kwik en methylkwik in vis.
Advies 03-2023: Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de voorschriften voor inrichtingen waar paardachtigen worden gehouden en de traceerbaarheid van paardachtigen.
Advies 02-2023: Invloed van specifieke Private Assurance Schemes (PAS) op inspectieresultaten van het controleprogramma van het FAVV in de transformatiesector en in slachthuizen.
Advies 01-2023: Salicylzuurresiduen in producten van dierlijke oorsprong.
BAROMETERS VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN
Meer info
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.
Copyright © FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.