WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL EN




NIEUWS
Advies 15-2022: Ontwerp van koninklijk besluit tot vastlegging van de frequenties van inspecties waarvoor de aanwezigheid van een agent van het FAVV vereist is in inrichtingen van de vlees- en vissector.
Advies 14-2022: Ontwerp van koninklijk besluit betreffende de bestrijding van rundertuberculose.
Advies 13-2022: Evaluatie van de module GM4 “Beheersing van omgevingspathogenen in voedingsindustrie”
Advies 12-2022: Evaluatie van een nieuwe analytische classificatiemethode voor afgeleide producten van vlees (vleesbereidingen – vleesproducten)
           

SciCom Symposium 2022

Fraud in the food chain and consequences for food safety
SAVE THE DATE 02/12/2022

           
   
BAROMETERS VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN Meer info

   
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.