www.afsca.be       FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL



Startpagina > Een opleiding volgen > Programma van de webinars

Programma van de webinars Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 20.07.2021

4 sleutelelementen voor een goede hygiëne in de restaurantkeuken

Deze webinar is bedoeld voor het personeel en de verantwoordelijken van horeca- en grootkeukens (rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, enz.). Tijdens deze training worden de belangrijkste hygiëneregels toegelicht.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Hygiëne van de lokalen
• Persoonlijke hygiëne
• Ontvangst van de producten
• Temperatuurbeheer

Je krijgt de gelegenheid om je vragen te stellen.

Interesse? De opleiding gaat 1 uur 30 door. (inclusief vragen en antwoorden) :

 

  • De opleiding gaat door op 19/08/2021 om 10u00Geannuleerd

Achteraf krijg je een mail met enkele nuttige links. Attesten van deelname worden niet opgemaakt.

Aangezien het aanmelden soms wat tijd in beslag neemt, vragen we je om ongeveer 10 minuten voor de start van het webinar in te loggen.

Als je de Zoom-app gebruikt, zorg dan dat je een recente versie hebt (https://zoom.us/download).

   
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02/211.82.24 of 02/211.82.21 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur)