www.afsca.be       FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL



Startpagina > E-Learning > Voedselallergieën en -intoleranties, hoe zit het precies?
E-Learning: Voedselallergieën en -intoleranties, hoe zit het precies? Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 02.08.2022

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die voedingsmiddelen bereidt of verdeelt (keukens, kruideniers, bakkers, slagers,...)

Het voordeel van deze opleiding is dat ze altijd beschikbaar is. De opleiding is 7 dagen per week en 24 uur per dag toegankelijk. Je hoeft je niet te verplaatsen, je kan zelf kiezen wanneer je ze wil volgen en je kan ze doorlopen op je eigen tempo.

De opleiding bestaat uit 4 hoofdstukken:
  • Uitleg over voedselallergieën en de betrokken voedingsmiddelen.
  • Belangrijkste symptomen van allergieën.
  • Hoe informeer je klanten over allergenen?
  • Ludieke samenvattingsquiz.


Klik hier voor toegang tot deze gratis opleiding


Tevreden of niet, geef ons je mening en vul de korte enquête in aan het einde van de opleiding.

Veel leerplezier!
   
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL