FAVV -
VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR
NL
Wie zijn we?
Nieuws
Een opleiding volgen
E-Learning
Gepersonaliseerde
opleiding of -conferentie
Een nieuwe
activiteit opstarten
Publicaties
Contact
E-LEARNING
Goede hygiënepraktijken in de (groot)keuken
Alternatief voor de administratieve boete
Voedselallergieën en -intoleranties, hoe zit het precies?
Kinderopvang
De weg naar een feilloze FAVV-controle
Veelgestelde vragen over het houden van legkippen
Een toelating slagerij of een erkenning? Wat zijn de verschillen op het vlak van infrastructuur en autocontrole?
> E-Learning
E-Learning
Afdrukbare versie
|
Laatst bijgewerkt op 07.04.2023
Goede hygiënepraktijken in de (groot)keuken
Alternatief voor een administratieve boete
Voedselallergieën en -intoleranties, hoe zit het precies?
Kinderopvang
De weg naar een feilloze FAVV-controle
Veelgestelde vragen over het houden van legkippen
Een toelating slagerij of een erkenning ?
Wat zijn de verschillen op het vlak van infrastructuur en autocontrole?
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Copyright © FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.