Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Professionelen > Publicaties > Persberichten & Mededelingen > Overstromingen november 2023: FAVV-derogaties voor ...
Mededeling (15/11/2023) Volg ons op X Volg ons op Facebook LinkedIn


Overstromingen november 2023: FAVV-derogaties voor huisvesting van dieren

  Naar aanleiding van het slechte weer van de voorbije dagen en de daaropvolgende overstromingen in bepaalde regio's, informeert het FAVV dat de beslissingen en instructies die werden genomen tijdens de overstromingen in 2021 uitzonderlijk en tijdelijk ook van toepassing zijn op de huidige situatie.

U vindt deze instructies via de volgende link https://www.favv-afsca.be/professionelen/publicaties/mededelingen/overstromigen.asp, ze moeten strikt opgevolgd worden.

Ze zullen zo snel mogelijk worden bijgewerkt, met name wat de einddatum betreft, na overleg met de landbouworganisaties.
Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 15.11.2023    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet