Deze bladzijde weergeven in het : Français Néerlandais
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Professionelen > Export naar derde landen > Producten van dierlijke oorsprong voor humane consumptie > China > Varken...
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 


Export naar derde landen


Producten van dierlijke oorsprong voor humane consumptie


China

VARKENSVLEES

!!! Opgelet !!!

Registratie verplicht: zie webpagina betreffende registratie bij de Chinese overheid). (28/10/2021)

!!! Opgelet!!!

De sector heeft de toestemming gevraagd om de sectorale monitoring voor slachtproducten te mogen schorsen, en dit zolang China een embargo blijft toepassen op import van varkensvlees afkomstig uit Belgiƫ. Het FAVV heeft hierop gunstig geantwoord.

Deze beslissing kan geen invloed hebben op de validatie van het Exportdeel ‘China’ van het ACS van operatoren opgenomen in de gesloten lijst. Met andere woorden, het Exportdeel ‘China’ van het ACS van deze operatoren mag worden gevalideerd, zelfs als deze operatoren niet in staat zijn analyseresultaten voor te leggen voor de monitoring op slachtproducten (voor zover de embargo nog altijd van toepassing is, en de monitoring nog altijd geschorst is op moment van de vernieuwing van de validatie van de ACS). (23/01/2023)

   

Certificaat
EX.VTP.CN.03.01 (PDF) (04/09/2012)

Certificering momenteel niet mogelijk omwille van AVP - (18/09/2018)

   
Algemene instructie
IB.CN.03.01 (PDF) (11/01/2022)
   

Documenten bijkomend aan de algemene instructie :

   

Erkenningsaanvraag :

   
Prenotificatie

Prenotificatiedocument voor uitvoer van varkenvlees (XLS) (17/02/2016)

   

Officiƫle akkoorden

Protocol BE - CN (PDF) tussen FAVV en CNCA (08/09/2011)

Memorandum (PDF) tussen FAVV en CNCA (10/07/2015)

Minutes of meeting (PDF) tussen FAVV en CNCA (19/12/2016)

   
Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 23.01.2023  |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet