Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Albert Heijn LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 16.11.2023
16/11/2023
Waarschuwing van Albert Heijn
Product: Vleesbrood van het merk Streeckgenoten.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Mosterd.In het Streeckgenoten vleesbrood is mosterd aanwezig. Dit allergeen staat niet vermeld op het etiket.

In overleg met het FAVV haalt Albert Heijn het bewuste lot uit de verkoop en roept het terug. Albert Heijn vraagt haar klanten die allergisch of intolerant zijn voor mosterd om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt. Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of via 0800 777 05.


Beschrijving van het product

- Naam van het product: Streeckgenoten vleesbrood
- Merk: Streeckgenoten
- Vervaldata (THT): 10,13,20,24,28-11-2023 en 5-12-2023
- Aard van de verpakking: plastic verpakkingVoor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.be of via 0800 777 05.
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet