Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Jumbo LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 04.11.2023
04/11/2023
Waarschuwing van Jumbo
Product: Jumbo Maaltijdsalade Kip Indiase Stijl
Allergeen niet vermeld op etiket: walnoten en amandelenHet product Jumbo Maaltijdsalade Kip Indiase Stijl met houdbaarheidsdatum 06-11-2023 en EAN 8718452751280 bevat mogelijk walnoten en amandelen. Aan de maaltijdsalade is een onjuist zakje notenmix toegevoegd waardoor deze allergenen niet vermeld zijn. Jumbo heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen.

Jumbo vraagt haar klanten die allergisch zijn voor walnoten en amandelen dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. Zij worden hiervoor gepast vergoed. Een aankoopbon is niet nodig. Consumenten die niet allergisch zijn voor walnoten en amandelen kunnen het product zonder risico consumeren.

Beschrijving van het product:

Naam van het product: Jumbo Maaltijdsalade Kip Indiase Stijl
Merk: Jumbo
EAN vermeld op etiket: 8718452751280
Houdbaarheidsdatum (THT): 06-11-2023
Aard van de verpakking: plastic
Gewicht: 400 gram


Het product werd verdeeld via de winkels van Jumbo in Belgiƫ.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 - 98998 of Jumbo.com. Onze excuses voor het ongemak.


Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet