Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Jumbo LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 27.09.2023
27/09/2023
Waarschuwing van Jumbo
Product: Grillworst Naturel van het merk Jumbo.
Allergenen of stoffen die een intolerantie veroorzaaken niet vermeld op het etiket: Soja en/of tarwe.Het product Jumbo Grillworst Naturel met houdbaarheidsdatum 7-10-2023 en EAN 2378336000000 bevat mogelijk soja en tarwe. Het product bevat mogelijk kipgrondstof waardoor deze allergenen niet vermeld zijn. Jumbo heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen.

Jumbo vraagt haar klanten die allergisch zijn voor soja of tarwe dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar de winkel. Zij worden hiervoor gepast vergoed. Een aankoopbon is niet nodig. Consumenten die niet allergisch zijn voor soja of tarwe kunnen het product zonder risico consumeren.


Beschrijving van het product:

Naam van het product: Jumbo Grillworst Naturel
Merk: Jumbo
EAN vermeld op etiket: 2378336000000
Vervaldatum (TGT): 7-10-2023
Periode van verkoop: 23-09-2023 t/m 26-09-2023
Aard van de verpakking: papier en plastic
Gewicht: 130 g
Het product werd verdeeld via de winkels van Jumbo in België.


Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 - 98998 of Jumbo.com. Onze excuses voor het ongemak.
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet