Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Albert Heijn LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 08.08.2023
08/08/2023
Waarschuwing van Albert Heijn
Product: HEKS’NKAAS Origineel 150 gram.
Allergenen of stoffen die een intolerantie veroorzaaken niet vermeld op het etiket: ei, melk en/of mosterd.In overleg met het FAVV heeft Albert Heijn besloten verschillende verpakkingen van de ‘HEKS’NKAAS Origineel 150 gram’ uit de verkoop te halen. Door een verpakkingsfout is niet vermeld dat het product ei, melk en mosterd bevat. Deze allergenen staan niet vermeld op het etiket.

Albert Heijn vraagt haar klanten die allergisch of intolerant zijn voor ei, melk of mosterd om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt.


Beschrijving van het product

• Naam van het product: HEKS’NKAAS Origineel 150 gram
• Vervaldatum (TGT- te gebruiken tot): 23-08-2023
• Streepjescode: 8718719176139Alle andere houdbaarheidsdata van de HEKS’NKAAS® origineel van 150 gram en alle andere producten van HEKS’NKAAS® kunnen veilig geconsumeerd worden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert Heijn op www.ah.be of via het gratis nummer 0800 777 05
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet