Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Delhaize LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 21.02.2023
21/02/2023
Waarschuwing van Delhaize
Product: Kaas & pesto dip (90g) van het merk Delhaize.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Pinda.Het product Kaas & pesto dip (90g) van het merk Delhaize bevat het allergeen pinda, dat niet op het etiket vermeld is. Delhaize heeft daarom in overleg met het FAVV besloten dit product uit de verkoop te nemen.

Delhaize vraagt haar klanten die allergisch zijn voor pinda om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt. Consumenten die niet allergisch zijn voor pinda kunnen het product zonder risico consumeren.


Info producten:

Naam : Kaas & pesto dip 90g
Merk : Delhaize
EAN code : 5400119578226
Ten minste houdbaar tot : 10/03/2023
Periode van commercialisatie : 20/02/2023 tem 21/02/2023
Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.


Raadgevingen en informatie voor de consumenten:

Wat indien u het product reeds gekocht heeft?

Gelieve dit product niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. De goederen worden terugbetaald.


Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713.
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet