Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Match N.V. LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.10.2021
29/10/2021
Waarschuwing van Match N.V.
Producten: Bereide maaltijden – pasta bowls “Pasta Bolognaise” en “Pasta Arrabbiata” van het merk Match.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Pindanoten (aardnoten).In overleg met het FAVV haalt Match NV de Pasta Bowls “Pasta Bolognaise” en “Pasta Arrabbiata” van het merk Match, geproduceerd door ons cateringatelier, uit de handel omdat het allergeen pindanoten" (aardnoten) niet op het etiket vermeld staat.

Als u een allergie of intolerantie voor pinda’s heeft, consumeer deze producten dan niet en breng deze terug naar het verkooppunt voor terugbetaling. Deze producten zijn veilig te consumeren voor mensen zonder allergie of intolerantie voor pinda’s.


PASTA BOLOGNAISE
VERKOOPPERIODE: van 09/09 tot 29/10/2021

PASTA ARRABIATA
VERKOOPPERIODE: van 20/09 tot 29/10/2021
Deze producten worden verkocht in de cateringstand van de supermarkten Match en Smatch in Belgie.

Match heeft in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) besloten deze producten terug te roepen bij consumenten met een pinda-allergie.

Klanten die deze producten hebben gekocht en een pinda-allergie hebben, wordt gevraagd ze niet te consumeren en ze terug te brengen naar het verkooppunt, waar ze hun geld terugkrijgen.

Intussen zijn de producten uit de schappen van alle winkels verwijderd.

Elke klant die meer informatie wenst, kan contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling met het nummer 071/820 345 of per e-mail op het volgende adres : alertealimentaire@match.be
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet