Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Cora LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.10.2021
29/10/2021
Waarschuwing van Cora
Product: Bereide maaltijd ‘‘PENNE ARRABBIATA” van het merk FM.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Aardnoten.In overleg met het FAVV haalt CORA NV de kant-en-klare maaltijd " PENNE ARRABBIATA" van het merk FM, geproduceerd door ons cateringatelier, uit de handel omdat het allergeen pindanoten" (aardnoten) niet op het etiket vermeld staat.

Als u een allergie of intolerantie voor pinda’s heeft, consumeer dit product dan niet en breng het terug naar het verkooppunt voor terugbetaling. Het product is veilig te consumeren voor mensen zonder allergie of intolerantie voor pinda’s.

PRODUCT: FM PENNE ARRABBIATA
BARCODE: 262126700008
VERKOOPPERIODE: VAN 19/10 TOT 27/10/2021


Dit product werd verkocht in de cateringstand van de Cora Rocourt supermarkt (4000)

CORA heeft in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) besloten dit product terug te roepen bij consumenten met een pinda-allergie.

Klanten die dit product hebben gekocht en een pinda-allergie hebben, zal worden gevraagd het niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar ze hun geld terugkrijgen.
Intussen zijn de producten uit de schappen van alle winkels verwijderd.

Elke klant die meer informatie wenst, kan contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling via 071.69.95.24 of per e-mail op het volgende adres: ALERTES-RETRAITS@CORA.BE.

De kwaliteitsdienst van CORA
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet