Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Intermarché LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.10.2021
29/10/2021
Waarschuwing van Intermarché
Product: Bereide maaltijden van Intermarché.
Allergeen of stof die een intolerantie veroorzaakt niet vermeld op het etiket: Aardnoten (pindanoten).De aanwezigheid van het allergeen aardnoten (pindanoten) is vastgesteld in verschillende producten die in de “traiteur” afdeling worden verkocht, hoewel het niet op de etiketten staat. We roepen producten terug die een risico kunnen vormen voor consumenten die allergisch zijn voor pinda's.

Als u een allergie of intolerantie voor aardnoten heeft, consumeer dit product dan niet en breng het terug naar het verkooppunt voor terugbetaling. Het product is veilig te consumeren voor mensen zonder allergie of intolerantie voor aardnoten.

Producten:


Deze producten werden verdeeld door sommige verkooppunten van Intermarché tussen 28 september 2021 en 28 oktober 2021 met verschillende houdbaarheidsdatums (TGT).

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen via: itmai_be_recall@mousquetaires.com

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
De Directie
Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet