Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN
 voor de Consumenten
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550
Startpagina Consumenten  > Waarschuwingen > Waarschuwing van Match N.V. LinkedIn

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing voor een allergeen
Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 21.09.2021
21/09/2021
Waarschuwing van Match N.V.
Product: kippenblokjes van merk Cora.
Allergenen of stoffen die een intolerantie veroorzaken en niet vermeld zijn op het etiket: melk en/of soja.KIPPENBLOKJES VAN HET MERK CORA WERDEN FOUTIEF GEËTIKETTEERD ALS ONTBIJTSPEK
MERK : Cora
Vervaldatum (TGT): 03/10/2021

Probleemstelling: de kippenblokjes van merk Cora zijn verpakt met het etiket van het ontbijtspek. Deze kippenblokjes bevatten de allergenen melk en soja, die niet op het etiket vermeld zijn.

WE GAAN OVER TOT EEN PRODUCT RECALL NA EEN NON-CONFORMITEIT DAT MOGELIJKS EEN RISICO VOOR DE CONSUMENT KAN INHOUDEN :

Deze producten werden gedistribueerd in de winkels van Match uit België.

Match besliste, in overleg met het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) om dit product terug te roepen.
Klanten die allergisch zijn voor melk of soja en die deze producten hebben gekocht worden gevraagd het niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt, waar het zal worden terugbetaald.

In de tussentijd is dit product uit de schappen van alle winkels gehaald en werd een affiche gehangen in onze verkooppunten.

Wij bieden onze klanten onze oprechte verontschuldigingen aan voor dit ongemak en verzekeren hen dat wij de meest effectieve maatregelen nemen om dit soort incidenten te voorkomen.

Elke klant die meer informatie wenst, kan contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling en contact opnemen met het nummer 071.824228 of per e-mail op het volgende adres: jan.clara@foodqualityassistance.be

De kwaliteitsdienst van MATCH

Wenst u systematisch op de hoogte gehouden te worden van de waarschuwingen voor allergenenen?
Schrijf u dan in voor onze Newsletter

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   | Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet