Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Waarschuwingen > Waarschuwing van Delhaize

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Waarschuwing over een allergeen Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 05.02.2018


05/02/2018
Waarschuwing van Delhaize

Product: Tortilla chips chili bio en Tortilla chips natuur bio.
Allergeen niet vermeld op etiket: Gluten.Delhaize vraagt haar klanten om bij de producten extra aandacht te schenken aan het label van de producten Tortilla chips chili bio en Tortilla chips natuur bio van het Delhaize merk.

Delhaize voert dagelijks honderden interne kwaliteitscontroles uit om zo op elk moment de kwaliteit en voedselveiligheid van haar producten te garanderen. Delhaize laat hierbij niets aan het toeval over. Tijdens één van deze kwaliteitscontroles werd gluten gevonden in de samenstelling van de Tortilla chips natuur bio en de Tortilla chips chili bio van het huismerk van Delhaize.

Ondertussen heeft Delhaize elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier nog verstrengd. Aan de klanten die allergisch zijn aan gluten en die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment “Tortilla chips Delhaize” zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen geconsumeerd worden. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.


Info producten :
Naam : 20X150G DLL TORTIL CHILI BIO
Merk : Delhaize bio
EAN code : 5400111026893
Te gebruiken tot: 28/5/2018 + 29/05/2018
Info producten :
Naam : 20X150G DLL TORTILLA NAT BIO
Merk : Delhaize bio
EAN code : 5400111026886
Te gebruiken tot: 27/5/2018 + 12/06/2018

Raadgevingen en informatie voor de consumenten:
Wat indien u het product reeds gekocht heeft?

Indien u allergisch bent aan gluten, nuttig het product niet en breng het terug naar uw Delhaize-winkel. De betrokken goederen zullen worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunnen de klanten contact opnemen met onze klantendienst via het gratis nummer 0800/95 713 of via mail : klantendienst@delhaize.be

Persinformatie
Roel Dekelver – External Communications Manager Delhaize België
Tel : +32 (0)2 412 84 51 – E-mail : rdekelver@delhaize.beOnze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet