|
|
Titel van het document 
|

|
FCA

|
|
|
|
AC-00: Inleiding |
|
1.4 |
|
|
|
AC-01: Algemene bepalingen |
2.1 |
1.2 |
|
|
|
AC-02: Productie van diervoeders |
2.1 |
1.4 |
|
|
|
AC-03: Handel in diervoeders |
2.1 |
1.3 |
|
|
|
AC-04: Op- en overslag van diervoeders |
2.1 |
1.3 |
|
|
|
AC-05: Wegtransport van diervoeders |
2.1 |
1.3 |
|
|
|
AT-01: Wetgeving |
2.2 |
1.1 |
|
|
|
AT-01: Wetgeving BEL |
2.2 |
0.1 |
|
|
|
AT-01: Wetgeving EUR |
2.2 |
0.1 |
|
|
|
AT-02: Meldingsplicht |
2.1 |
1.1 |
|
|
|
AT-03: Normen-, actiedrempel- en meldingslimietentabel |
2.1b |
0.11 |
|
|
|
AT-04: Praktische uitvoering van het HACCP plan |
2.0 |
1.2 |
|
|
|
AT-05: Monitoring |
2.1 |
1.2 |
|
|
|
AT-06: Wegtransport |
2.0 |
2.1 |
|
|
|
AT-07: Productsteekkaart voor levensmiddelenbedrijven |
2.0 |
1.1 |
|
|
|
AT-08: Versleping |
2.0 |
0.12 |
|
|
|
AT-09: Beheersing mycotoxines |
2.0 |
1.3 |
|
|
|
AT-10: Beheersing Salmonella |
2.1 |
1.2 |
|
|
|
AT-11: Dierlijke bijproducten |
2.0 |
1.1 |
|
|
|
AT-12: Productie van voeders voor gezelschapdieren |
2.0 |
1.1 |
|
|
|
AT-13: Procedure voor het gebruik van het fijndoseertoestel |
2.0 |
1.1 |
|
|
|
AT-14: Richtwaarden voor gemedicineerde voeders |
2.2 |
0.2 |
|
|
|
CC-00 en CC-01: Certificatieregeling |
2.2 |
0.13 |
|