WETENSCHAPPELIJK COMITÉ
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL EN




NIEUW
Advies 2-2019: FAVV Analyseprogramma: luik procescontaminanten.
Advies 1-2019: FAVV Evaluatie van het analyseprogramma van het FAVV met betrekking tot GGO’s en hun afgeleide producten in levensmiddelen en diervoeders.
Advies 19-2018: Evaluatie van een aanvraag tot afwijking voor het frituren van tortillachips aan 190°C.
Advies 22-2018: Actielimieten voor chroom in verse groenten en fruit.
Advies 23-2018: Inschatting van het risico voor de consument van Bacillus cereus in levensmiddelen.
           

 

SYMPOSIUM

SciCom 2019

in voorbereiding

           
   
BAROMETERS VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN Meer info

   
Onze opdracht is onafhankelijk wetenschappelijk advies uit te brengen met betrekking tot de veiligheid van de voedselketen.