FAVV - VOORLICHTINGS- EN BEGELEIDINGSCEL
Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
FR NL
 
Startpagina > Een opleiding volgen > Infosessies voor slagers
Infosessies voor slagers Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 17.10.2018

In samenwerking met de beenhouwersfederatie organiseert de voorlichtingscel verschillende infosessies voor slagers.

Onder andere volgende onderwerpen zulle aan bod komen:
  • Etikettering en allergeneninformatie
  • De meldingsplicht en wat u moet doen als uw leverancier de aanwezigheid van salmonella meldt
  • Het gebruik van verpakkingen van uw klanten

Deze sessies zijn tevens de gelegenheid bij uitstek om uw vragen te stellen aan het FAVV.

Meerdere sessies zijn voorzien in Vlaanderen vanaf 20 uur:
  • 09/10/2018: Sint-Niklaas, Graanmaat, Grote Markt, Sint-Niklaas.
  • 15/10/2018: Kouterhof, Gentbruggekouter 8a te Gentbrugge.
  • 17/10/2018: Borrelhuis, Hasselt (Witte Nonnenstraat 28, 3500 Hasselt).
  • 22/10/2018: Het Paviljoen, Grote Markt te Aalst.
  • 05/11/2018: HOTEL ALDHEM, Grobbendonk (Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk).
  • 12/11/2018: Syntra Ieper, Grachtstraat 13, 8900 Ieper.
  • 19/11/2018: Syntra Kortrijk (gebouw F17) Doorniksesteenweg 220, 8500 Kortrijk.
  • 22/11/2018: Syntra Brugge, spoorwegstraat 14.
  • 26/11/2018: COOVI ANDERLECHT (Avenue Emile Gryson 1, 1070 Anderlecht).
 
 
FAVV - Voorlichtings- en begeleidingscel
Administratief Centrum Kruidtuin, Food Safety Center, lokaal 08/120404
Kruidtuinlaan 55
B-1000 BRUSSEL
Tel.: 02 211 83 02 (maandag tot vrijdag van 9.30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur)
Fax: 02 211 82 15