Deze bladzijde weergeven in het: Frans Nederlands
  ZOEKEN

Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
Zoeken van A tot Z
Professionelen > Publicaties > Thematische publicaties > Acrylamide in de (banket)bakkerij
Thematische publicaties



Acrylamide is een stof die dor de WHO als "mogelijk kankerverwekkend" wordt beschouwd.

In deze borchure wordt uitgelegd in welke producten, onder welke omstandigheden en wanneer acrylamide wordt gevormd, en hoe u de vorming ervan kan verminderen.



Publicatiedatum : Januari 2019
Aantal bladzijden: 2 bladzijden
Formaat van het bestand: PDF
Versie op papier: Niet beschikbaar
Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 25.01.2019    |   Naar boven
Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Ons cookiebeleid   |   Toegankelijkheidsverklaring   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA - Alle rechten voorbehouden   |   Extranet