Deze bladzijde weergeven in het : Frans Nederlands
 
  ZOEKEN
 

Zoeken van A tot Z

Meldpunt
0800 13 550

Startpagina Consumenten > Sociale media

CONSUMENTEN
Meldpunt Productterugroepingen Waarschuwingen Onze voeding Dagelijks leven Wat doet het FAVV voor de consumenten ? Incidenten voedselveiligheid Publicaties Video's Over het FAVV Praktisch   - Werkaanbiedingen
  - Nuttige links
COMITES
Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité
PROFESSIONELEN
Sociale media Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 29.01.2014


Sociale netwerken... er zijn ook enkele regels die moeten gerespecteerd worden!

Het FAVV aanvaardt kritiek met de bedoeling zijn werking te verbeteren, maar commentaren die enkel tot doel hebben het FAVV schade te berokkenen zullen worden verwijderd. Het is de bedoeling een stem te geven aan diegenen die op een constructieve manier hun mening willen kenbaar maken.

Elke vorm van platvloers, schunnig en grof taalgebruik zal van de pagina verwijderd worden.

Plaatst u een boodschap op onze pagina, hou dan rekening met :  

  • Discussies die niets met het onderwerp te maken hebben of die betrekking hebben op de privésfeer, horen niet thuis op deze pagina.
  • Laat het privéleven van anderen ongemoeid. Daarom is het verboden om het telefoonnummer, e-mailadres of de woonplaats van iemand anders bekend te maken. Dit geldt ook voor informatie over iemands privéleven of over de familie van die persoon.
  • Respecteer de wetgeving ! Dit wil zeggen dat op deze site, zoals elders, illegale activiteiten in alle opzichten verboden zijn, zoals stalking, fraude, smokkelarij, discriminatie of haat, zelfs als er gebruik gemaakt wordt van een pseudoniem. Ook eerroof, beledigingen en oneerbare voorstellen zijn niet toegestaan. Hetzelfde geldt voor geweld, aanzetten tot geweld, politieke, racistische of xenofobe uitlatingen, pornografie, pedofilie, revisionisme en negationisme. 

Plaatst u een boodschap op onze pagina dan betekent dit dat u zich akkoord verklaart met deze ethische richtlijnen.  Gebeurt dit niet   dan zijn wij genoodzaakt uw commentaar van onze pagina te verwijderen.Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst..

Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden.   |   Extranet