Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands  

Zoekmotor  



Zoeken van A tot Z
Siteplan
 
Startpagina > Beroepssectoren > Dierlijke productie > Diervoeders > Erkenningen en toelatingen
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Meldingsplicht Plantaardige productie Voorlichtingscel Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Publicaties Praktisch Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Diervoeders: erkenningen en toelatingen


  Een registratie bij het FAVV stelt de operatoren niet vrij om in voorkomend geval erkend of toegelaten te zijn in functie van de toevoegingsmiddelen of dierlijke producten die ze gebruiken of in de handel brengen. De activiteiten die een voorafgaande toelating of erkenning vereisen worden samengevat in de volgende tabellen:

Tabel 1 - Erkenning, toelating of registratie op basis van de gebruikte producten (PDF)
   
Tabel 2 - Erkenning, toelating of registratie op basis van de gebruikte dierlijke producten (PDF)



Deze tabellen hernemen, in functie van de activiteiten, het nummer van de noodzakelijke erkenning en/of toelating. Een samenvatting van de voorwaarden vindt u :

voor erkenningen onder punt 8.1 tot 8.6 van de pagina Erkenningsvoorwaarden;

   

voor toelatingen onder punt 8.1 tot 8.11 van de pagina Toelatingsvoorwaarden.



-

Algemene informatie i.v.m. erkenningen, toelatingen en registraties.

-

Meer specifieke informatie over diervoederhygiëne.


 



Lijst BE

- Erkende en toegelaten bedrijven op basis van toevoegingsmiddelen
-

Erkende fabrikanten van gemedicineerde diervoeders

- Erkende en toegelaten bedrijven op basis van dierlijke producten
Alle erkende inrichtingen
- Vertegenwoordigers derde landen

Lijst EU

- Lijst van erkende bedrijven in de andere lidstaten
- Lijsten verordening (EG) nr. 999/2001
Onze opdracht is te waken over de veiligheid in de voedselketen en de kwaliteit van ons voedsel, ter bescherming van de gezondheid van mens, dier en plant.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 10.01.2014   |   Naar boven
 


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet