Deze bladzijde weergeven in het :   Frans   Nederlands   Duits
 
  ZOEKEN

Zoeken van A tot Z
 
Startpagina > Beroepssectoren > Autocontrole > Gidsen > Sector business to consumer > G-026
Professionelen Over het FAVV Organogram Contact Autocontrole Checklists "Inspecties" Dierlijke productie / Dierengezondheid Plantaardige productie Hoeveverkoop Erkenningen, toelatingen en registratie Export naar derde landen Financiering van het FAVV Invoer derde landen Laboratoria Levensmiddelen Schoolkeukens Meldingsplicht Wetgeving Zelfstandige dierenartsen Zelfstandige bio-ingenieurs, industrieel ingenieurs, bachelors en masters Publicaties Praktisch Voorlichtings- en begeleidingscel Ombudsdienst Comités Auditcomité Raadgevend Comité Wetenschappelijk Comité Consumenten

 
 

Gidsen voor autocontrole in de sector business to consumer


Gids voor de autocontrole in de brood- en banketbakkerij

In de gids zijn tevens een aantal formulieren opgenomen die het voor u makkelijker moeten maken bepaalde registraties uit te voeren. Om de formulieren eventueel nog wat beter af te kunnen stemmen op uw bedrijf, vindt u hier de word-versies van deze formulieren :
- Registratieformulieren
- Formulier voor verplichte melding
- Hygiƫne checklist

- Legende bij de gids

Raadpleeg ook de Quick Start fiches

Dossier Nr. :  G-026 - Versie 2
Publicatiedatum :  18/06/2013
Aantal bladzijden : 306 bladzijden
Formaat van het bestand :  PDF
Omvang van het bestand :  4,1 Mb






U kan de gedrukte versie van deze gids verkrijgen bij :


Belgische Confederatie B.B.C.I vzw
Adres : Louis Mettewielaan 83/42, 1080 Brussel
Telefoon : 02/469.20.00
Fax : 02/469.21.40
E-mail : bbci-bpcg@scarlet.be
bossens_chantal@hotmail.com
 



Bakkers Vlaanderen vzw
Adres : Industriepark-West 75, 9100 Sint-Niklaas
Telefoon : 0486/07.80.58 of 0476/24.47.25
E-mail : info@bakkersvlaanderen.be
 




Meer info (Check-list, Leidraad , FAQ, enz...)


Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

Afdrukbare versie   |   Laatst bijgewerkt op 10.05.2022   |   Naar boven


Gebruiksvoorwaarden & disclaimer   |   Copyright © 2002- FAVV-AFSCA. Alle rechten voorbehouden   |   Extranet